Gjeni punën tuaj të ëndrrave

easy. simple. fast.

Regjistrohuni falas dhe zbuloni lehtësisht kompani nga Gjermania, Austria dhe Zvicra.

Filloni në vetëm disa hapa

Your Mellon juaj është i lehtë për t’u përdorur.

Ne ju lidhim drejtpërdrejt dhe me sukses me punëdhënës të përzgjedhur.

Krijoni profilin tuaj individual

Vendosni arsimimin, përvojën tuaj profesionale dhe dëshirat e punës në profilin tuaj për t’u dhënë punëdhënësve dhe rekrutuesve një pasqyrë për ju dhe aftësitë tuaja.

Aplikoni në kompanitë tuaja të preferuara

Kontaktoni drejtpërdrejt me kompanitë tuaja të ëndrrave dhe gjeni punën tuaj të ëndrrave. Puna juaj nuk është ende atje? Na kontaktoni këtu.

Regjistrohuni në Mellon tuaj

Regjistrohu falas në Your Mellon dhe më pas verifiko veten duke përdorur lidhjen e konfirmimit që do t’ju dërgojmë me email.

Gjeni punën që ju përshtatet

Një shumëllojshmëri e shpalljeve dhe ofertave për punë në Your Mellon ju ofrojnë një përzgjedhje të madhe të vendeve të punës. Kështu e gjeni punën që ju përshtatet shumë.

1. Regjistrohuni në Mellon tuaj

Regjistrohu falas në Your Mellon dhe më pas verifiko veten duke përdorur lidhjen e konfirmimit që do t’ju dërgojmë me email.

2. Krijoni profilin tuaj individual

Vendosni arsimimin, përvojën tuaj profesionale dhe dëshirat e punës në profilin tuaj për t’u dhënë punëdhënësve dhe rekrutuesve një pasqyrë për ju dhe aftësitë tuaja.

3. Gjeni punën që ju përshtatet

Një shumëllojshmëri e shpalljeve dhe ofertave për punë në Your Mellon ju ofrojnë një përzgjedhje të madhe të vendeve të punës. Kështu e gjeni punën që ju përshtatet shumë.

4. Aplikoni në kompanitë tuaja të preferuara

Kontaktoni drejtpërdrejt me kompanitë tuaja të ëndrrave dhe gjeni punën tuaj të ëndrrave. Puna juaj nuk është ende atje? Na kontaktoni këtu.

Gjeni punën tuaj të ardhshme

Ne ju lidhim me kompanitë e themeluara.

Goditje me të duhurat Kontaktoni personat në kontakt dhe ndryshoni të ardhmen tuaj.

I njohur nga

Çfarë thonë punëkërkuesit

FAQ

Cili është Mellon juaj?

Your Mellon është platforma e punës që lidh punëkërkuesit e verifikuar në të gjithë Evropën me kompani të themeluara nga një gamë e gjerë industrish.


Ideja bazë e platformës është t’ju prezantojë drejtpërdrejt kompanitë nga Evropa. Ju krijoni një profil dhe mund të aplikoni për shpallje pune që përputhen me idetë tuaja. Mellon juaj ju mundëson të zhvilloni potencialin tuaj me kompanitë që preferoni.

Si funksionon platforma Your Mellon?

Pas regjistrimit në Your Mellon, ju krijoni një profil personal. Përpara se të vini në kontakt me punëdhënësit e mundshëm, ju rekomandojmë ta bëni profilin tuaj kuptimplotë.


Si punëkërkues, ju prezantoni veten me një profil, merrni oferta pune të personalizuara dhe keni mundësinë të komunikoni me kompanitë ose të aplikoni drejtpërdrejt tek ato.

Si ju sjell dobi Your Mellon si punëkërkues?

Your Mellon juaj ju ofron si aplikant akses në kompani në Evropë.
Këto përfshijnë Gjermaninë, Austrinë dhe Zvicrën, ndër të tjera. Kjo do të thotë që ju mund të zgjidhni drejtpërdrejt ofertat e punës që ju përshtaten dhe të aplikoni për to.

A ka një tarifë për të përdorur Mellon tuaj?

Your Mellon është një platformë falas pune për punëkërkuesit! Përdorimi i të gjitha funksioneve në platformë është pa pagesë për ju si aplikant.

Si zhvillohet komunikimi me kompanitë?

Si punëkërkues, ju mund t’u dërgoni një mesazh punëdhënësve që zgjidhni dhe të bëni pyetje në lidhje me kompaninë.

Ju gjithashtu mund të aplikoni në mënyrë aktive për shpallje pune nga kompanitë. Përndryshe, kompanitë në Your Mellon mund t’ju kontaktojnë me një mesazh personal në lidhje me një ofertë pune ose t’ju ftojnë në një intervistë.

Filloni me vetëm disa klikime

Gjeni punën tuaj të ëndrrave. easy. simple. fast.