education
easy. simple. fast.

Regjistrohuni falas, krijoni profilin tuaj dhe gjeni punën tuaj të ëndrrave në Evropë.

Education

Pasqyrë e kurseve të gjuhës

Niveli

A1 - B2

Kohëzgjatja

Basic: 10 Javë
Intensiv: 4 Javë

Këshilla sipas nevojes

Këshilla sipas nevojes nga mësuesi juaj i gjuhës

Mësime në javë

Basic: 6 orë i drejtpërdrejtë në Zoom
Intensiv: 14 orë i drejtpërdrejtë në Zoom

Pjesëmarrësit

Max. 12 Persona

Çmimi

Basic: 910€
Intensiv: 1090€

Na tregoni se çfarë jeni të interesuar!

Shërbimi & Çmimet

Zgjidhni kursin e gjuhës që ju përshtatet!

Your Mellon

Basic-Kurs gjuhe

910

Your Mellon

Plus-Kurs gjuhe

1090

Pse

Ne besojmë se gjuha është një nga elementet më të rëndësishme për lidhjen e njerëzve.

Me mjetin elementar të gjuhës, ju mund të përmirësoni ndjeshëm mundësitë tuaja të karrierës në tregun gjerman të punës dhe të ndiqni qëllimet tuaja profesionale.

Me Your Mellon Education ju mësoni gjuhën gjermane në mënyrë efikase dhe fleksibël, rritni atraktivitetin tuaj si punonjës dhe gjeni rrugën tuaj në jetën e përditshme në Gjermani.

Digjitale

Mësoni gjuhën gjermane në internet dhe në mënyrë interaktive nga shtëpia - easy, simple, fast.

Konsistente

Kurset tona të gjuhës janë tërësisht digjitale. Prandaj ne jemi pa letra dhe mbrojmë mjedisin tonë të përbashkët.

Ndërkombëtare

Përdorni mundësitë e mësimdhënies dixhitale dhe merrni pjesë në kurset tona të gjuhës në mbarë botën.

Si dhe Çfarë

Your Mellon qëndron për t’u ofruar njerëzve rreth botës dhe nga të gjitha sferat e jetës mundësinë për të mësuar një gjuhë ose për të përmirësuar aftësitë e tyre gjuhësore. Ne ju mbështesim në maksimizimin e mundësive tuaja profesionale në tregun ndërkombëtar të punës.

Platforma jonë ofron akses të lehtë dhe fleksibël dhe në këtë mënyrë mundëson që mësimi i gjuhës të integrohet shpejt në jetën tuaj profesionale dhe private. Your Mellon i siguron çdo pjesëmarrësi të gjitha materialet dhe dokumentet e nevojshme.

Zgjidhni një kohë kursi drejtpërdrejt dhe filloni trajnimin tuaj të gjuhës në mënyrë dixhitale, nga kudo!

Platformë

Kurset

Ekipi

Objektiv

Kush

Your Mellon Education

Me shërbimin YM Education, Your Mellon po ndjek vizionin bazë që njerëzve, pavarësisht nga origjina e tyre, t’u jepet mundësia për të arritur qëllimet e tyre profesionale dhe për të gjetur punët e tyre të ëndrrave.

Ne, ekipi i ri i YM Education, do të donim ta shtynim edhe më tej rrjetëzimin brenda Evropës dhe të ofrojmë mjetin më të rëndësishëm: gjuhën.

Mbështetje profesionale: ekipi ynë, para dhe pas kamerës, përbëhet nga akademikë të trajnuar pedagogjikisht dhe didaktikisht, të cilët ngritën Your Mellon Education. Kurset e gjuhës drejtohen dhe dizenjohen nga pedagogët tanë, të cilët flasin gjermanisht.