Events
easy. simple. fast.

Ne bashkojmë punëtorët dhe punëdhënësit në ngjarje ekskluzive në të gjithë Evropën.

 

A kemi ngjallur interesin tuaj? Siguroni vendin tuaj tani për ngjarjen tonë të radhës për rekrutimin e profesionistëve në industrinë e transportit dhe logjistikës në Selanik.

Ngjarja e radhës
Vjen së shpejti

Job interview

Pse?

Ne besojmë se baza për një rrjetëzim të suksesshëm profesional është besimi dhe kontakti personal.

Si?

Ne organizojmë takimin e parë për kompanitë dhe punëkërkuesit duke përdorur procesin e takimeve me shpejtësi, qoftë live apo online.

Çfarë?

Ju prezantojmë personalisht me kompani me reputacion. Ngjarje specifike për industrinë në një shumëllojshmëri të gjerë vendndodhjesh në Evropë.

Detaje mbi fushën e shërbimeve

Question mark

Ju ftojmë në eventin tonë ekskluziv dhe ju vëmë në kontakt me stafin e duhur specialist në vend. Në ditët e përzgjedhura të ngjarjeve, mund të përdorni mundësinë për të plotësuar shpejt vendet e lira disa herë në vit. Me paketën tonë gjithëpërfshirëse, ne ju mbështesim në rekrutim. Pozicionohuni dhe përfaqësoni kompaninë tuaj në vende të tjera të BE-së.

FAQ

Duke iu përgjigjur pyetjeve

Në Your Mellon, ne organizojmë ngjarje ekskluzive për punëkërkuesit dhe kompanitë. Ne u ofrojmë të dyja palëve mundësinë për t’u njohur me kandidatë ose kompani të përshtatshme në procesin e “takimit të shpejtë”.

Ngjarjet Your Mellon zhvillohen disa herë në vit.

Selanik, Athinë, Kretë – ngjarjet tona zhvillohen në qytetet më të njohura të Greqisë dhe bazohen gjithmonë në kërkesë.

Me ngjarjet tona ne krijojmë vendin fizik të rrjetëzimit si homolog i platformës sonë dixhitale. Punonjësit, punëdhënësit, këshilltarët kompetentë për lëndën e sigurimit shëndetësor, përkthyes personal dhe një ekip i përzgjedhur nga shkolla jonë e gjuhës në internet (YM Education) janë të përfaqësuar në vend për të ofruar komunikim të gjithanshëm.

 

Me ngjarjet YM, të gjithë pjesëmarrësve u jepet mundësia të rrisin dhe të tregtojnë vlerën e tyre. Ne krijojmë një vend ku ju, si punonjës ashtu edhe si punëdhënës, merrni mbështetje 360 ​​gradë dhe mbështeteni në kërkimin e punonjësve dhe punëdhënësve. Me ngjarjet YM, të dy punonjësit dhe punëdhënësit bëjnë një deklaratë – ne e lidhim Evropën.

 

Regjistrimi mund të bëhet si në mënyrë dixhitale ashtu edhe me telefon dhe është i mundur deri në katër javë para ngjarjes.

 

Regjistrimi për eventin është pa pagesë. Punëdhënësit hyjnë në një detyrim financiar vetëm me rezervimin përfundimtar. Ngjarja është falas për punonjësit.