Μάθε πώς να φτιάξεις το ιδανικό προφίλ στο Your Mellon

Έχεις πάρει την απόφαση να ζήσεις και να εργαστείς στο εξωτερικό, να κυνηγήσεις τα όνειρά σου και να πετύχεις τους στόχους σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος στο εξωτερικό και χρειάζεσαι μαζί σου τα καλύτερα εφόδια στην αναζήτηση εργασίας. Με λίγα και απλά βήματα θα έχεις δημιουργήσει το τέλειο προφίλ στην πλατφόρμα yourmellon.com αυξάνοντας τις πιθανότητες να σε δουν οι εταιρίες που σε ενδιαφέρουν για να εργαστείς.

Αφού έχεις ολοκληρώσει επιτυχώς την εγγραφή σου στην πλατφόρμα και περιηγηθείς στις ενότητες, μπορείς να ξεκινήσεις να ενημερώνεις το προφίλ σου, όπως θα δημιουργούσες ένα βιογραφικό.

Βήμα 1
Στοιχεία λογαριασμού: Συμπληρώνεις τα βασικά στοιχεία σου όπως όνομα, επίθετο και email.

Βήμα 2
Επαγγελματική κάρτα: Σε αυτό το πεδίο θα γράψεις το επάγγελμα και την ειδικότητα σου.

Βήμα 3
Προσωπικά στοιχεία: Συμπληρώνεις τα υπόλοιπα προσωπικά σου στοιχεία όπως τηλέφωνο, διεύθυνση και τη φωτογραφία σου.

Βήμα 4
Σπουδές: Οι υποψήφιοι εργοδότες θα θέλουν να δουν τις σπουδές και την ειδίκευσή σου. Θα πρέπει να συμπληρώσεις τον τίτλο σπουδών σου και τη διάρκειά τους.

Βήμα 5
Πτυχία και επιμόρφωση: Εδώ θα πρέπει να ανεβάσεις το πτυχίο που θα αποδεικνύει τον τίτλο σπουδών σου και θα είναι ορατά στις εταιρίες που έχετε κάνει αίτηση.

Βήμα 6
Επαγγελματική εμπειρία: Σε αυτό το πεδίο μπορείς να προσθέσεις την εργασιακή σου εμπειρία και να αναπτύξεις τις επιτυχίες σου σε προηγούμενες δουλειές.

Βήμα 7
Δεξιότητες: Έχεις τώρα την ευκαιρία να προσθέσεις τι παραπάνω μπορείς να προσφέρεις σε μια εταιρία, ποιες είναι οι δεξιότητές σου, ποιες γλώσσες μιλάς κλπ.

Βήμα 8
Επιθυμητή θέση εργασίας: Στο τελευταίο στάδιο του προφίλ σου μπορείς να επιλέξεις τη θέση που σε ενδιαφέρει να εργαστείς.

Tip: Θα έχεις καλύτερα αποτελέσματα εάν τα στοιχεία που συμπληρώσεις είναι στα αγγλικά, καθώς απευθύνεσαι σε ευρωπαϊκές εταιρίες.

Συμπληρώνοντας τα παραπάνω πεδία χτίζεις ένα δυνατό προφίλ, το οποίο μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του εξωτερικού και είναι πιο εύχρηστο για έναν εργοδότη όταν αναζητεί υπάλληλο, αφού έχει ξεκάθαρα όλα όσα τον ενδιαφέρουν να δει για να κάνει την επιλογή του.